+47 23 06 73 30 info@aet.no

Jobb i AET

Great Place to Work

 

Som en del av RA-Gruppen fikk AET – Arbeidsmiljø  og Energiteknikk AS en 8. plass i 2018-kåringen av Norges beste bedrifter i Great Place To Work ® i klassen 20-49 medarbeidere.

Great Place To Work ® er et globalt konsulent- og analyseinstitutt som støtter organisasjoner med å identifisere og utvikle gode arbeidsplasser. Det er tydelige bevis på at forbedring av ledelse og bedriftskultur fører til økt lønnsomhet og konkurransekraft, noe som igjen er med på å sikre trygge norske arbeidsplasser.

Med tilstedeværelse i nærmere 60 land arbeider Great Place To Work ® hver dag for å bidra til et bedre samfunn gjennom å bistå utviklingen av flere gode arbeidsplasser. I Norge har Great Place To Work ® hjulpet norske organisasjoner gjennom mange år.

Kunnskap om hva som kjennetegner de beste arbeidsplassene har Great Place to Work ® samlet og analysert i over 30 år. Great Place To Work ® arbeider med organisasjoner i privat-, offentlig- og frivillig/ideell sektor. Oppdatert kunnskap, innsikt og erfaringer systematiseres og brukes videre i arbeidet med å utvikle og forbedre flere og flere gode arbeidsplasser. Globalt samarbeider Great Place To Work ® med rundt 13 000 virksomheter, og har over tid samlet data fra over 100 millioner mennesker verden over.

Ledige stillinger

 

Vi har to ledige stillinger som Selgende kunderådgiver.
Vi ser etter bioingeniører/mikrobiologer med interesse for kundeoppfølging og salg.
Se stillingsannonsen her: Selgende kunderådgiver | FINN.no