Luftrensere

Luftrensere

 

Ionisering:

Bi-polar luftbearbeidelse er en naturlig luftrenseprosess som sørger for et behagelig og sunt klima. Plagsomme lukter blir fjernet, luften blir frigjort fra skadestoffer, spirer, bakterier, virus og surstoffmengden i luften økes. Ionisering har i lang tid blitt brukt for å rense luften. Ved å avgi høy spenning mellom to elektroder, frigjøres elektroner som ved kollisjon med luft, ioniserer atomene i luften. 

Enkelte modeller har også en integrert rom-luft-sensor som styrer intensiteten etter grunninnstillingen, slik at man alltid har den intensiteten som stemmer med luftbelastningen i rommet. 

HEPA filter: 

HEPA filter, også kalt absolutt filter, er en form for luftfilter. HEPA er et akronym som kan leses "high efficiency particulate air [filter]" HEPA filter kan filtrere ut minst 99,97 % av luftbårne partikler som har en størrelse på 0,3 mikrometer (mikron) i diameter. Partikler av denne størrelsen er de vanskeligste å filtrere. Vi leverer også løsninger der ionisering og HEPA filtrering kombineres, hvilket vil gi den beste kombinasjonen av luftrensing.  

 


Vis:
Sorter fra:
Oxyclean

Oxyclean, fjerner lukt, er bakteriedrepende, binder støv og andre partikler sammen.

Ring for pris: 23 06 73 30

Oxyvent

OxyVent kobles til eksisterende ventilasjonsanlegg

Ring for pris: 23 06 73 30

Oxysan

OxySan brukes i bransjer der støv og lukt er en utfordring, som for eksempel i verkstedindustrien mot sveiserøyk og støv.

Ring for pris: 23 06 73 30

Aerdeco Pyramide

Aerdeco Pyramide

Ring for pris: 23 06 73 30

Filterkasser

HEPA filterkasser med innebygget vifte.

Ring for pris: 23 06 73 30