Avtrekksbord Reduserer risikoen for at operatøren eksponeres for skadelige stoffer. Fanger røyk, kjemiske gasser.. Product #: Downflow tables based on 0 reviews

Avtrekksbord

Merke:
Produkt kode: Downflow tables
Weight: 0.00kg
Dimensions: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm
Ring for pris: 23 06 73 30

"Downflow table", eller Avtrekksbord, trekker støv og røyk ned forbi arbeidsplaten og bort fra operatøren. Deretter blir forurensningene filtrert og av et svært effektivt Chemcap ™ kullfilter (fjerner kjemiske gasser og røyk) som jobber i kombinasjon med et HEPA filter (fjerner partikler). Dette produktet krever ingen installasjon eller tilkobling til kanaler, bare koble til strøm, og det er klart til bruk.

Bruksområder:

Fjerning av røyk eller damp fra lim, maling, løsemidler eller lodde-prosesser. 

Bigneat avtrekksbord  fjerner støv og røyk fra arbeidsområde ved å trekke det ned gjennom gitteret og inn i det interne filteret, ren luft returneres deretter til rommet. 

Avtrekksbordet  er utformet for å gi utmerket operatørbeskyttelse og har justerbar hastighets-kontroll for viften, som gir optimale hastigheter; 0,3 til 0,5 m/s. Bordet er konstruert av epoxy pulverlakkert stål med 304 rustfrie stålrister og benkeplate. 

Ventilasjonsristene og benkeplaten er avtakbart for å gi tilgang til enkel rengjøring og filterskift. 

Ved å benytte seg av Chemcap kullfilter-teknologi, kan disse nedstrøms-bordene brukes til et stadig økende utvalg av applikasjoner. 

filtreringsstandarder og ytelser:

 - Chemcap ™ karbonfilter gir en filtreringseffektivitet av 99,9% for varigheten av filteret liv.  

 - Forfilter "pad" eliminerer partikler på 5,0 mikron eller større til en effektivitet på 92% som definert i BS EN ISO 779

 - HEPA filtrering (H14 Standard) eliminerer partikler på 0,3 mikron eller større til en effektivitet på> 99,995%.

 Dimensjoner (B*D*H mm): 

BDT 1000  1000 x 708 x 1021
BDT 1200  1200 x 708 x 1021

 

Brosjyre

 

 

Ingen har omtalt dette produktet enda
Skriv en omtale
DårligBra